Ranglister

I FRKS ønsker vi at vores ryttere deltager aktivt i stævner, for derigennem at motivere andre til at komme i gang med stævneridning og for at promovere vores klub i distriktet og i Danmark. Stævner er også en af de aktiviteter der gør vores klub til et sjovt og godt sted at være medlem.

Derfor har vi nogle ranglister, hvor FRK-S rytteres stævneresultater gennem året opgøres og de mest vindende ryttere, får ved det efterfølgende års fastelavnsarrangement overrakt ærespræmier.

Ideen med klubbens rangliste, er at der skal være en rangliste for de ryttere, der ikke længere er rideskolerytter (Rideskoleryttere har Championatslisten) og endnu ikke kan gøre sig gældende på distriktets rangliste. Reglerne er forsøgt lagt efter dette.

Til vinderen af en rangliste er der en pokal og nogle ærespræmier. Er der nok deltagere på listen, giver vi også en rosette og muligvis nogle ærespræmier, til nr. 2 og 3. Se listen på hjemmesiden, efter nytår.

Vi opfordrer alle stævneryttere til at deltage - og være med til at gøre FRKS til en aktiv klub!


Har du spørgsmål til ranglisterne du velkommen til at kontakte ranglisteføren på  rangliste@frks.dk.

Har du indberetninger til ranglisten, sendes de til rangliste@frks.dk  - Husk oplysninger som ekvipage, stævne, stævne dato, placering, disciplin, samt link til resultatlisterne, for evt. kontrol.

Du kan også udfylde dette skema og sende det til ranglisteføren. Klik her for skema til indberetning.

Husk lige at checke reglerne.

Husk, der kommer kun det med du selv indberetter.


Rangliste regler i FRKS 

Ranglisterne er for både heste og ponyer i dressur og spring. Listerne føres ekvipagevis, for ryttere startet for FRKS. Opgives point for starter ikke startet for FRKS, udelukkes man af ranglisten, med tilbagevirkende kraft, for indeværende kalenderår.

Ideen med klubbens rangliste, er at der skal være en rangliste for de ryttere, der ikke længere er rideskolerytter (Championatslisten) og endnu ikke kan gøre sig gældende på distriktets rangliste. Reglerne er forsøgt lagt efter dette.

 • Der skal minimum være 2 startende i klassen for at man kan få point. 
 • Point gives efter placering - hvor der er uddelt sløjfer. (f.eks. gælder 1.uplaceret ikke som en placering!)
 • Der indberettes på blanketter som findes på hjemmesiden, alternativt bare mailtekst, men de samme oplysninger skal indsendes. Der skal desuden være et direkte link til resultater for kontrol eller resultatliste medsendes, for at der kan gives point. 
 • Resultaterne indsendes senest 10 dage efter et kvartals afslutning. Sker dette ikke, kan de ikke give point senere på året.
 • Efter hvert kvartal lægges opdaterede lister på hjemmesiden, og en besked på Facebook. Efter offentliggørelse er der 2 uger til kontrol og reaktion på evt. fejl af enhver art.
 • Der kan kun optjenes point til ranglisten ved stævner som afholdes efter DRF reglement, og hvor der er inviteret klubber udefra. Dog kan det godt fraviges at der skal være inviteret andre klubber, kravet er at det som minimum skal være et stævne på E-niveau.
 • I Cup-klasser og hold klasser gives der point efter B0 systemet/gennemført.
 • Ved uberettiget starter eller klasser startet uden for konkurrence gives der ingen point. 
 • Der gives point for placeringer ved E - D og C stævner

Point oversigt – E-stævner

1. plads - 6 point

2. plads - 5 point

3. plads - 4 point

4. plads - 3 point

Øvrige placeringer - 2 point

Gennemført (se forklaring) - 1 point

Ved D-stævner tillægges 1 point, C-stævner tillægges 2 point.Hvad er "Gennemført":

 • Springning: Der skal rides med 0 fejl i både hovedrunden og omspringningen, for at opnå point til ranglisten, hvis ikke man har fået en placering. Det er uanset metoden - f.eks. B3. Gælder også U-klasser
 • Dressur: der skal rides over 60 % for at opnå point til ranglisten, hvis ikke man har fået en placering.


 

Der gøres opmærksom på, at resultater kan blive tjekket hos de forskellige klubber.

Ranglister

Her finder I resultaterne for ranglisten pony dressur igennem årene:

Her finder I resultaterne for ranglisten pony spring igennem årene:

Her finder I resultaterne for ranglisten hest dressur igennem årene:

Her finder I resultaterne for ranglisten hest spring igennem årene: